Trött på vit marmor?

Vit marmor har varit väldigt populärt i badrummet i många många år. Detta kan man förstå. Det är ju väldigt snyggt och stilrent och dessutom passar vitt med alla färger. Men eftersom det varit så mycket vitt, vitt, vitt hela tiden så är det inte så konstigt att många börjat tröttna på det. Om du är en av dem som tröttnat på vit marmor och vill prova något nytt när det är dags att göra om i badrummet eller då ni planerar att bygga ert nya badrum bör du alltså ta reda på vad det finns för andra alternativ. Vilka färger tilltalar dig?

Vill du fortfarande använda dig av marmor men är trött på det vita? Varför inte prova på svart marmor istället? Ja självklart finns det en risk att badrummet blir för mörkt om man väljer svart, men det går att få till det snyggt. Har man ett större badrum med bra belysning och kanske även fönster som släpper in lite solljus så behöver man inte alls oroa sig om att rummet blir för mörkt. Har man däremot ett litet badrum kan det lätt se ännu mindre ut om man inreder det i mörka färger.

Svart marmor är väldigt snyggt och dessutom väldigt inne just nu. Kolla bara in det snygga badrummet på bilden nedan! För mer bilder besök Sköna Hem.