Tips på present

Skulle vilja passa på att rekommendera en sida som jag har börjat använda otroligt mycket den senaste tiden. Greatdays, här kan du köpa presentkort till vännen, man, frun, pojkvännen, flickvän och föräldrar. Det finns verkligen något för alla eftersom de säljer upplevelser av olika slag.

De har verkligen allt mellan himmel och jord och det finns alltid något för alla. Första gången jag använde dem var det för att ge frugan ett engelskt teparty som lite plåster på såren eftersom en renovering dragit ut på tiden och jag var knappt aldrig hemma. Så då fick hon denna upplevelse så hon och väninnan kunde ha en trevlig söndag när jag jobbade.

Sedan dess har jag använt den ofta. Så tänkte jag skulle rekommendera den till er också ifall ni behöver inspiration på presenter. Det behöver ju inte endast vara som plåster på såren för utdragna renoveringsprojekt, det är en uppskattad present ändå 😉