Hyra lager

För dig som vill hyra ett lager så är räddningen här. Selfstorage är någonting som funnits i USA under en längre period och nu har det alltså äntligen kommit till övriga världen också. Selfstorage innebär att man hyr en lagerplats eller ett förråd, till det förrådet får man en nyckel och tillgång i stort sett dygnet runt. Du är den enda som har tillgång till ditt förråd och du behöver inte oroa dig för fuktskador och liknande som du behöver tänka på när du förvarar saker i vanliga källarförråd. Vill du ha mer information och kanske få lite hjälp med att uppskatta hur stort utrymme du behöver för dina saker så kan du ringa Selstor så hjälper dem dig med detta. Eller ta dig en åktur till en utav deras anläggningar och få en lite bättre helhetsbild över hur själva uthyrningen fungerar.

Selstor Täby

Många är lite tveksamma till hela saken med uthyrning av lager men det beror mycket på att det fortfarande är såpass nytt som det faktiskt är. Det har funnits i USA under en längre period och där är det hur populärt som helst med att hyra lager för att stuva undan saker som man inte använder för tillfället. Många märker inte ens hur mycket saker man har som man nästan aldrig använder, dessa saker skulle man utan problem kunna frakta bort till ett lager och istället använda platsen för saker som man faktiskt använder på daglig basis. Låter detta som en perfekt lösning för dig och dina platsbehov? Gör då som så många andra redan har gjort, åk till Selstor och hyr ett lager för en blygsam summa.

En sak som inte många tänker på är att du som företagskund kan hyra förråd för precis samma pengar. Detta förråd kan t ex användas som plocklager i och med att säkerheten är såpass hög som den faktiskt är. Användningsområdena är otaliga och det gäller bara att du hittar det område som passar dina behov bäst sedan är det bara att börja hyra lagerplats direkt. Låt inte längre dina överblivna saker ta upp massa onödig plats i ditt hem, gör dig fri redan idag med ett lager från Selstor.