Att köpa och sälja bostad

Som hantverkare så ser vi ofta lägenheter och hus som folk har köpt till ett överpris eller som har betydligt större problem bakom väggar och fasader än folk förväntar sig. Så självklart så får vi ju mycket frågor om hur man kan undvika detta, vad man kan göra när det uppstår samt vilket sätt som är det säkraste sättet att köpa fastighet på.

De vi ...

Continue Reading →

Tips på present

Skulle vilja passa på att rekommendera en sida som jag har börjat använda otroligt mycket den senaste tiden. Greatdays, här kan du köpa presentkort till vännen, man, frun, pojkvännen, flickvän och föräldrar. Det finns verkligen något för alla eftersom de säljer upplevelser av olika slag.

De har verkligen allt mellan himmel och jord och det finns alltid något för alla. Första gången jag använde dem var det för att ge frugan ett engelskt teparty som lite plåster på såren ...

Continue Reading →

Tips på lånemöjligheter

Att renovera badrum kostar en slant, så är det bara. Även om det kostar pengar så är det ju helt klart värt det i slutänden, men det kan vara lite svårt att få ihop pengarna ibland.

Det går ju självklart att gå till banken och be om ett lån, men ibland kan det vara svårt att få det beviljat. Det kan handla om att man har en gammal anmärkning som ännu inte har försvunnit. Det kan också handla om att man ...

Continue Reading →

Se till att vara rätt försäkrad

Se alltid till att ha rätt försäkringar. Hemförsäkring är A och O och är väldigt viktigt att ha ifall det skulle vara någonting som skulle gå fel. Skulle du få en vattenskada i till exempel ditt badrum får du hjälp med pengar för renoveringen. På så sätt slipper du finansiera hela kostnaden själv.

Ett tips på bra försäkringar är Continue Reading →

Lindholmens Mark & Byggtjänst

Lindholmens Mark & Byggtjänst

Lindholmens byggtjänst är ett kompetent företag inom badrumsrenovering och de arbetar över hela Stockholm. De utför allt från grävarbeten till nybyggnation av villor.

Du kan ringa dem på 08 – 512 403 04.

Continue Reading →

Byggbadrum

Byggbadrum

Byggbadrum är en pålitlig firma som kan hjälpa dig från att planera renoveringen till att känna dig säker i ditt nya badrum. De kan ge dig en konstnadsfri prisuppgift.

Du kan ringa dem på 0171 – 448 404.

Continue Reading →

Realwork AB

Realwork AB

Realwork AB utför badrumsrenoveringar över hela Stockholm. De kan ge dig fri kostnadsförslag. Kontakta dem idag för att få gratis offert.

Du kan ringa dem på 08 – 558 068 20.

Continue Reading →